Monipuolinen kukkakauppa palvelee Forssassa ja Urjalassa – tutustu liikkeisiimme

Kukkakauppa Saara Kuhanen tarjoaa kauniit kukat, kukkakimput ja kukka-asetelmat kaikkiin elämäsi tilanteisiin Forssassa ja Urjalassa. Saat meiltä surukukat ja surusidonnan, onnittelukukat ja kukkakimput ja kaikki tarvitsemasi hääkukat niin morsiusparille kuin koko juhlapäivään.

Yhteystiedot

Kukkakauppa Forssassa

Palvelevasta kukkakaupastamme Forssasta saat kukat niin arkeen kuin juhlaankin. Palvelemme Forssassa osoitteessa Sibeliuksenkatu 1. Valikoimaamme kuuluvat ruukku- ja leikkokukat, hääkukat, surukukat, kukkakimput ja kukka-asetelmat. Voit piipahtaa helposti liikkeessämme tai asioida kanssamme vaivattomasti etukäteen esimerkiksi puhelimitse tai sähköpostitse. Toimitamme kukat perille haluamaasi osoitteeseen Forssassa ja lähialueilla.

Katso yhteystiedot

Kukkakauppa Urjalassa

Kesäisin sinua palvelee myös kukkakauppamme Urjalassa, osoitteessa Urjalantie 13. Saat liikkeestämme surukukat, hääkukat, leikkokukat, kukkakimput ja kauniit kesäkukat. Urjalan kukkakauppamme on avoinna kesäkaudella toukokuusta heinäkuuhun joka päivä kello 9–18. Toimitamme kukat perille Urjalassa ja lähiseudulla.

Katso yhteystiedot

Oletko jo kokeillut eKukka-palvelua?

Voit tilata kukkiamme myös eKukan kautta. eKukassa pääset tutustumaan myymälöidemme valikoimaan ja voit tilata kukat itsellesi tai vaikka kukkalähetyksenä päivänsankarille suoraan ovelle toimitettuna. Myös eKukassa palvelemme asiakkaita Forssan ja Urjalan alueella.
Tilaa kukat helposti verkossa tai tule käymään yhdessä liikkeistämme!

eKukka-palveluun

Kuvagalleria

Kuvagalleriasta löydät inspiraatiota erilaisiin kukkakimppuihin ja asetelmiin. Tutustu esimerkkeihin ja kysy lisää henkilökunnaltamme!